Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sikerült idejében megfékeznem?

Sikerült idejében megfékeznem?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik, megfáztam. Fojt az orrom, és a torkomat is kezdtem érezni... Bevettem egy Aspirint, megittam egy Neo Citrant, és persze, C-Vitamint is vettem be... Szerintetek, holnap reggelre elmúlhat mindez ezektől? Sajnos, most nem vagyok abban a helyzetben, hogy hiányozzak a suliból...

2014. szept. 3. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek sajnos nem a náthára hatnak, hanem a tüneteket csökkentik. A sok C-vitamin gyorsíthatja a gyógyulást, de a Neo Citran és az Aspirin nem fogja. Fölösleges Aspirint bevenned, ha a Neo Citrant iszod. Abban 500 mg paracetamol van, ami ugyanúgy fájdalomcsillapító, mint az Aspirin.

Inkább pihenj, amennyit tudsz, igyál sok-sok teát, szedj 1000 mg C-vitamint, amíg beteg vagy. Ha nagyon nem vagy jól, lázas vagy, akkor maradj otthon, és menj el orvoshoz.

2014. szept. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!