Idős édesanyám combnyaktörés után nagyon legyengült állapotban van. Mivel tudnám minél hamarabb megerősíteni?
Figyelt kérdés
Bevált, hatásos gyógymódot szeretnék kérni.2010. jan. 16. 22:10
1/5 anonim válasza:
Erősítő,vitamin injekciók,vagy esetleg ha befeküdne pár napra,hogy kicsit megerősítsék.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam valami másra mivel most jött ki a kórházból,és ott semmi erősítőt nem kapott.
2010. jan. 16. 22:54
3/5 anonim válasza:
Hmm,érdekes...nem tudom,akkor mit lehetne,esetleg nem lenne rossz megkérdezni a háziorvosodat,hogy mit ajánlana,mert csakis valahogy így lehetne sok-sok vitaminnal,ásványi anyaggal (én mikor betegnek vagy lemerültnek érzem magam egy egy betegség után Bvitamin,magnézium és kalcium injekciókúrát szoktam kapni 1-2 hétig,izomba,de lehet vénásan is,akkor gyorsabban hat,meg hozzá C vitamint is. Utána sokkal jobban és erősebbnek érzem magam)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat, a háziorvosomhoz fogok menni.
2010. jan. 16. 23:25
5/5 anonim válasza:
Csak most olvastam a kérdést, ezért válaszolok ilyen későn. A törésre Corallive SMP-t kellene szedni. Ez 100%-osan beépül a csontozatba, ezért nagyon hamar gyógyul a törés és a csontritkulás is csökkenthető vele a kortól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!