Ugye milyen jó hogy nem oltottátok be magatokat h1n1 ellen?
Sziasztok,
Én Romániában élek és néhány perccel ezelőtt az egyik román hírtévében a Román Orvosi Kamara elnöke beszélt. Azt mondta, hogy nem oltotta be magát és nem is fogja. Csak akkor oltsa be magát valaki, ha az oltás nélkül nagyobb a rizikó mint az oltás esetleges mellékhatása. És még azt is mondta, hogy nem mindenki a H1N1-től halt meg akinek a vírus kimutatható a szervezetében.
Na ehhez mit szóltok? Szerintem ez a helyes álláspont. Amúgy Romániában bárkit beoltanak ingyen aki igényli.
Az új influenzában meghaltak emberek, de amíg nem volt h1n1 addig is meghaltak emberek a normál szezonális influenzában. Sajnos ez ilyen.
Én nem oltattam be magam, elkaptam, feküdtem 2 napig (mit tud csinálni egy 39 fokos lázba szenvedő beteg?) aztán miután kifeküdtem tettem-vettem tovább.
Én nem bántam meg, hogy nem oltattam be magam. Én csak 2 napot feküdtem, amikor elkaptam a betegséget, akik ismerőseim beoltatták magukat meg 3 hétig szenvedtek a betegségtől meg a szövődménytől. Többen közülük elmentek az ANTSZ-hez és bebizonyosodott, hogy az oltástól lettek betegek.
9:41-es! Őszinte részvétem anyukád miatt! De szerintem akkor is ez lett volna a vége, ha beoltatja magát, vagy éppen az oltásba hal bele. Egészséges ember nem hal bele. Kismamáknak meg eleve le van gyengülve az immunrendszerük.
Kolléganőm meg az oltás miatt került kórházba, 42 fokos láza volt egy hétig, azt hitte ott hal meg. Aztán lehet még elkapja a H1N1-et és a szezonális influt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!