Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Baj lehet abból, ha idegen...

Baj lehet abból, ha idegen után szívtam egy cigibe?

Figyelt kérdés
Egy buliban egy idegen angol srác után beleszívtam egy cigibe. Elkaphatok így bármit? Amúgy nem tudom hogy megfogalmazni...úgy szívta, mint a spanglit, szóval nem hiszem, hogy került rá a nyálából, vagy ha igen, minimális mennyiség. És nem szokásom ez, nem vagyok hülye k*r*a, sajnos nem gondoltam át akkor hirtelen, hogy mik lehetnek ennek a következményei.
2014. aug. 22. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne parazz rajta, szerintem..nem hiszem, hogy nagy esély van ra..
2014. aug. 22. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
max herpesz szerintem
2014. aug. 22. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es jól mondja max az... ne izgulj nem lesz semmi bajod... fiatalkoromban többször szívtunk közösen egy szál cigit amikor alig volt rá pénzünk :)
2014. aug. 22. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
mielőtt csókolózol is orvosi igazolást kérsz az illetőtől, hogy nincs semmi baja?:) gondolj erre és rájössz hogy semmi bajod nem lesz... "3"
2014. aug. 22. 10:41
 5/6 Zsebvirág válasza:
Így akár az ebolát is elkaphattad :(
2014. aug. 23. 20:46
 6/6 anonim válasza:
meg fogsz halni!!!!
2014. aug. 31. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!