Mekkora az esély rá, hogy HIV vírussal fertőződtem?
Drága előző, azért, mert NÉHÁNY HÉTIG NEM KIMUTATHATÓ A HIV.
Ettől még lehet HIV-je, és én meg nem mondom, hogy fertőz-e olyankor, de mi van, ha igen?
Valaki jól megkapja azt a vért, és majd nézhet nagyokat.
Az a kérdőív az elején nem passzióból van ám, hanem az is a vért kapók védelmét biztosítja.
"A tévében is volt róla szó,hogy ha nem akarsz HIV tesztre menni, menj el véradásra"
A tévében arról is volt szó, hogy a világot reptoidok irányítják. A véradáskori szűrővizsgálat nem a véradó, hanem a vért kapó miatt van. Egy hamis negatív vizsgálati eredményen akár emberéletek múlhatnak, ezért zárják ki a véradásból azokat, akiknél valamilyen rizikófaktor áll fent. A "néhány hete lefeküdtem a falu bikájával koton nélkül" pontosan ilyen rizikófaktor.
Itt a kérdőív:
"Volt-e fertőzés átvitele szempontjából kockázatos nemi kapcsolata? "
Ennél egyértelműbb nem is lehetne. Ha volt, akkor le sem veszik a vért.
Ez meg a tájékoztató:
"ezért ha a következő állítások bármelyike Önre vonatkozik, ne adjon vért:
−Intravénás (injekciós) kábítószer használata.
−Nemi betegség.
−Nemi kapcsolat pénzért, vagy kábítószerért cserébe.
−Óvszer nélküli nemi kapcsolat alkalmi / ismeretlen
partnerrel.
−Gyakran váltogatott szexuális partnerek.
−Férfiak közötti nemi kapcsolat.
−Nemi kapcsolat olyan személlyel, akire a fentiek bármelyike vonatkozhat"
Ez pedig a törvény:
Az egyetlen pontatlanság, hogy nem zárnak ki a véradásból egy életre egyetlen szexuális kaland miatt. 6 hónapra mindenképp.
A kérdező menjen el STD szűrésre, vagy anonim HIV szűrésre. Utána még várjon hat hónapot, ismételje meg a vizsgálatot.
Utána mehet vért adni. De azért, hogy másokon segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!