Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mekkora az esély rá, hogy HIV...

Mekkora az esély rá, hogy HIV vírussal fertőződtem?

Figyelt kérdés
Nem szexeltem rohadt sok emberrel, nem erről van szó, viszont 2 hete lefeküdtem egy sráccal, akiről tudom hogy rengeteg szexuális partnere volt már és saját bevallása szerint sosem használ gumit. Nekem ő volt a 2. Szexuális partnerem. Lehet hogy már be is beszélem magamnak, de pár napja nagyon fáj a torkom amikor reggel felkelek és félek, hogy esetleg ez egy kezdeti tünet. Mihez kezdjek? Kihez forduljak? 20/L
2014. aug. 6. 10:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
44%

Drága előző, azért, mert NÉHÁNY HÉTIG NEM KIMUTATHATÓ A HIV.

Ettől még lehet HIV-je, és én meg nem mondom, hogy fertőz-e olyankor, de mi van, ha igen?

Valaki jól megkapja azt a vért, és majd nézhet nagyokat.

Az a kérdőív az elején nem passzióból van ám, hanem az is a vért kapók védelmét biztosítja.

2014. aug. 6. 19:02
 22/22 anonim ***** válasza:

"A tévében is volt róla szó,hogy ha nem akarsz HIV tesztre menni, menj el véradásra"

A tévében arról is volt szó, hogy a világot reptoidok irányítják. A véradáskori szűrővizsgálat nem a véradó, hanem a vért kapó miatt van. Egy hamis negatív vizsgálati eredményen akár emberéletek múlhatnak, ezért zárják ki a véradásból azokat, akiknél valamilyen rizikófaktor áll fent. A "néhány hete lefeküdtem a falu bikájával koton nélkül" pontosan ilyen rizikófaktor.

Itt a kérdőív:

[link]

"Volt-e fertőzés átvitele szempontjából kockázatos nemi kapcsolata? "

Ennél egyértelműbb nem is lehetne. Ha volt, akkor le sem veszik a vért.

Ez meg a tájékoztató:

[link]

"ezért ha a következő állítások bármelyike Önre vonatkozik, ne adjon vért:

−Intravénás (injekciós) kábítószer használata.

−Nemi betegség.

−Nemi kapcsolat pénzért, vagy kábítószerért cserébe.

−Óvszer nélküli nemi kapcsolat alkalmi / ismeretlen

partnerrel.

−Gyakran váltogatott szexuális partnerek.

−Férfiak közötti nemi kapcsolat.

−Nemi kapcsolat olyan személlyel, akire a fentiek bármelyike vonatkozhat"

Ez pedig a törvény:

[link]

Az egyetlen pontatlanság, hogy nem zárnak ki a véradásból egy életre egyetlen szexuális kaland miatt. 6 hónapra mindenképp.

A kérdező menjen el STD szűrésre, vagy anonim HIV szűrésre. Utána még várjon hat hónapot, ismételje meg a vizsgálatot.

Utána mehet vért adni. De azért, hogy másokon segítsen.

2014. aug. 7. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!