Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez a gombóc a torkomb...

Mi lehet ez a gombóc a torkomban majdnem egy hete?

Figyelt kérdés
Egy pár napja a torkom közepe tájékán valami gombócot érzek. Eleinte még csak este, ma már délután is ott volt, amikor pedig nincs gombóc, akkor kapar a torkom és olyan, mint betegség alatt a torokfájás. Az elmúlt pár napban idegeskedtem, de nem tudom, hogy annyi elég-e hozzá, hogy így jelen legyen. Ha valakinek volt ilyen panasza, és tudja, mi okozza, kérem, írja le, mert csak hétfőn tudok orvoshoz menni...

2014. aug. 1. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán kezdődő reflux lehet. Olvass utána, ne rémüljél meg. Lehet étrendváltozással megszűnik.
2014. aug. 1. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha huzamosabb ideig idegeskedtél, bizony attól is lehet. Reflux is okozhatja, de a pajzsmirigy rendellenessége is. Az is lehet, hogy valami átmeneti dolog és magától el fog múlni. Mindenesetre ne pánikolj! Ha hétfőn is érzed, menj orvoshoz!
2014. aug. 1. 19:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pajzsmirigyemet vizsgálta suli orvos tavasszal, akkor nem volt gond. Ja, és utánanéztem én, csak nem merek túl belemélyedni, mert beszéltem már be magamnak dolgokat a net miatt...
2014. aug. 1. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát igen. Sokszor nagyobb bajt okozol magadnak azzal, hogy elmélyedsz a net-en talált dolgokban. Előfordul, hogy nem is vagy beteg, de majd azzá tesz a sok "értékes" magyarázat.
2014. aug. 2. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
gombóc-érzést a torokban Streptococcus is okozhat
2014. aug. 3. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!