Tényleg létezik védőoltás az ebolára?
Azt olvastam az egyik újságban, hogy már legalább 4 féle vakcinát kifejlesztettek ellene, de a gyógyszergyártók nem akarják forgalmazni, mert nincs rajta hasznuk.
Ez igaz lehet?Tényleg megkockáztatnak egy világkatasztrófát a pénz miatt?
Igen erre gondoltam,csak én a Kelet Magyarországban olvastam.Szerintem lehetséges.Persze ezt akkor lehetne biztosra mondani, ha megtalálnák a gazdafajt(amely hordozza a vírust, anélkül hogy elpusztulna).
De szerintem lehetne olyat is, hogy a túlélőktől vért venni, megvizsgálni őket.Hiszen ha túlélték akkor az ő immunrendszerük már valamiféle védekezést mutat a vírus ellen.És ha így van akkor valahogy ebből lehetne ellenszert csinálni.Persze ez csak egy felvetés.
Bocsi a kalandozásért, de kijött.
Első válaszoló:Igaz hogy a vírusoknak nincs ellenszere, de védőoltás megvédhetné a még nem beteg embereket, csökkentve a továbbterjedés veszélyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!