Létezik másfajta injekciós tű, amelyet csecsemőoltásoknál lehetne alkalmazni?
Hallottam valamilyen pici tűről, talán még filmben is láttam hasonlót.
Ha van ilyen ,hol szerezhetném be?
Ne haragudj a kérdésért, de egészségügyi alkalmazott vagy?
Jópár orvost ismerek, aki tud injekciót adni, akiknek a legkisebb, legvékonyabb vénába sem gond beadni a "szurit". Aki fakezű és nem lát, annak semmi sem használ.
Másrészt nincs értelme vékonyabb falú tűt gyártani szerintem, mert amennyit esetleg nyerhetünk vele a beszúráskor, annyival megnő az esélye az eltörésnek (éppen a vékonyság miatt). A hossz pedig másodlagos, hiszen az orvos a saját belátása szerinti mélységig szúrja csak be.
Igazából csak egy anyuka vagyok, akinek a babája nagyon fél a szuritól (tudom mindenkinél így van). Ha mégis létezne valami, ami kisebb fájdalmat okoz, talán nem sírna már rögtön ahogy belépünk a rendelőbe. :(
Ezt olvastam legutóbb:
Gondolom ez még nincs forgalomban, de hátha van enyhébb, amit akár én is magammal vihetnék, amikor beoltják pl.
Jó lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!