Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet ez? Vírus vagy...

Mitől lehet ez? Vírus vagy valami más?

Figyelt kérdés
Már 3. napja megy a hasam. A tünetek kb. egy hete kezdődtek, amikor nagy wc-zés alatt megváltozott a végtermék állaga. 2 napja be is lázasodtam, ki se tudtam mászni az ágyból. Másnapra a láz elmúlt, de helyette a wc-re járok szinte egyfolytában. Ma már vagy 5x voltam (az előtte való napokban nem voltam ennyiszer). Tegnap kezdtem el széntablettázni. Ez valami vírus lehet? Várjak vele, hátha elmúlik vagy érdemes orvoshoz fordulni? "Rendes" ételeket lehet enni, vagy inkább valami könnyebbet?

2014. jún. 15. 11:51
 1/2 anonim válasza:

Jah menj el orvoshoz. Nem akarlak megijeszteni de ha ez legalább 2-3 hétig megy majd és az orvosodnak fingja nincs mi a bajod akkor nagy gáz van. Nekem 37,0-37,5 ig volt 3 hétig hőemelkedésem és sorstársaim végig ment a hasuk ezen az időszakon.(gyakran lehet véres)Nálam így diagnosztizáltak IBD-t más néven crohn betegséget.Elég kellemetlen betegség. UH-nál jöttek rá hogy vastag a bélfalam. + volt tükrözésem ahol ez végérvényesen is kiderült hogy begyulladt.

Ezt azért írom el, hogyha tényleg bajod van (bár erre szerencsére kicsi az esély) akkor hamar rájöjjenek és kezelni tudják.

Nem akarlak megijeszteni, nem nagy rá az esélyed hogy ilyened van. Szinte mindig csak férfiaknál jön ki, nagyon gyakori a 14-15 évesek körében.

ha valami kiderül vagy abbamaradt akkor írj ide, mert figyelem a kérést.

jobbulást :)

2014. jún. 15. 19:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! :) Ha az emlékezetem nem csal, sosem volt még több napig tartó hasmenésem, ezért is tettem fel a kérdést. (Vicces, de délután csak 1x voltam, azt hittem rosszabb lesz)

Reménykedek, hogy jobb lesz és nem kell orvoshoz menni.. Anyukám szerint valószínűleg valami vírus lehet, ilyenkor elő szokott fordulni.

2014. jún. 15. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!