Mitől nem múlik el a lázam?
Sziasztok!
Tegnap voltam az ügyeleten, mert szombat du. óta folyamatosan belázasodom. Pár órára leviszi a lázcsillapító, de utána ismét felmegy. Már az 5.-6. lázcsillapítót (algopytint) veszem be, de az orvos azt mondta, a lázzal ne foglalkozzak az jót tesz, ne méregessem mindig. Ma délután viszont gondoltam megmérem a lázam, pedig nagyon nem éreztem meleget. A dig. hőmérő 39,8-at mutatott. Azt hittem elromlott mert mint mondom, nem éreztem magam túl "forrónak". Megmértem a higanyossal az pedig 40,2-t mutatott. Vettem be ismét Algopyrint, és mérem folyamatosan megy e le (úgy néz ki igen). Az orvos szerint begyulladt a mandulám, ezért írt antibiotukimot, de köhögök is.
Ha nem javulok, holnap vagy holnap után kimegyek ide a helyi dokihoz.
Szerintetek mi okozta ezt, hogy nem éreztem meleget, mégis magas volt a lázam? Ti mit tennétek?
Előre is köszönöm.
a mandulagyulladástól lehet ekkora lázad simán
a sok lázcsillapító helyett hűtőfürdőt kellene vegyél, nem lehet ész nélkül kapkodni a gyógyszereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!