Mi bajom lehet? Fáj a torkom, alig tudok nyelni. Fáradt vagyok, ami nem jellemző rám. És véreset köhögtem. (orvosom nem rendel ma)
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 09:22
1/5 anonim válasza:
Talán erős mandulagyuladás, de összeszűkülhetett a nyelővcsöved.. pontosan nem tudom, próbálj meg sokat pihwenni egy kis teát kortyolgatni, és várd meg amíg rendel az orvos és men jel hozzá!
2/5 A kérdező kommentje:
hétfőn lesz legközelebb rendelés =(
2009. dec. 31. 09:29
3/5 anonim válasza:
Orvosi ügyelet nincs a környéken? Én elmennék, főleg a véres köhögés miatt. Ezt nagyon sok minden okozhatja, pl. megpattant egy ér, hogy a legrosszabbat mondjam.... Menj orvoshoz, vagy ha lázad is van, hívd ki az ügyeletet telefonon. Jobbulást!
4/5 anonim válasza:
ha a köpted csak egy nagyon picit véres(tehát hogy amit felköhögsz, abban pici véres csíkok, foltok vannak) és mellette nagyon erős torokfájásod van, akkor nem kell azonnal ügyeletre menni, akkor a torkodból jön. de ha tisztán véres a köpeted(több vér, mint egyéb), akkor meg kell nézetni. jobbulást!
5/5 anonim válasza:
Mandula, garat, gégegyulladás, szépen lehúzódott a gyulladás a nyelőcsövedbe. Jó kis vírust kapkodtál össze. Gondolom olyan köhögési ingered van, majd meg fulladsz tőle. Ajánlom az orvost,minél hamarabb. Ezt nem lehet csak egyszerű kamillateával kúrálni. Bár most ihatnál tűzoltásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!