Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Minek a tünete lehet?

Minek a tünete lehet?

Figyelt kérdés
A mellkas és a has erősen viszket, főleg sport (futás)közben/után ha izzad a felsőtest. Bőrelváltozás - minimális pirosságtól eltekintve - nincsen.
2014. ápr. 21. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta pamut ruházatban sportolsz? lehet, hogy mosószer, vagy ruhaöblítő okozza, ami az izzadás hatására izgatja a bőröd. Futás után mosakodj le, és hintőporzd be a bőröd, vagy ha száraz, akkor kend be valamilyen natur testápolóval.

Egy kivizsgálás sem ártana, vérkép, pajzsmirigy.

2014. ápr. 22. 08:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nekem is allergiás reakciónak tűnik, mert a vérkép (márciusi) csillagmentes volt és a pajzsmirigy sem problémás.

A tünet kizárólag sport közben/után történik, ha a sportolás futás vagy foci.

2014. ápr. 22. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van lassan 1 éve. Csak nekem a mellkasom és a hátam viszket de valami kegyetlenül...Neked lett valami eredmény?
2014. ápr. 29. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Semmi extra. Allergia tünetét jelölték meg oknak. Váltottam mosóport és öblítőt, valamint nem használok spary-t és parfümöt. Egyedül az Old Spice Deo maradt meg, amit már több int 10 éve használok, de azt nem a tünetetket mutató testrészeknél.

Ritkább a tünet, remélem, hogy lassan abbamarad...Az orvos nem állapított meg semmi rendkívülit.

2014. máj. 1. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Remélem nekem is elmúlnak lassan...
2014. máj. 1. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!