Mit tegyek, hogy ne kapjam el?
Figyelt kérdés
A párom tegnap estétől ma reggelig folyamatosan hányt és hasmenése is volt,valószínűleg elkapott valami vírust,vagy lehet hogy én hoztam haza a munkahelyemről (óvoda). Nekem (eddig) semmi bajom, éjjel virrasztottam mellette,lázas volt,teát főztem stb. Attól félek,hogy elkapom tőle,de nem tudok ez ellen mit tenni,mert 1 szobás lakásban lakunk és nincs hova elkülönülnöm. Már egy ideje szedek C vitamint is. Mit tegyek,hogy ne kapjam el...2014. ápr. 9. 19:27
1/4 anonim válasza:
Semmit nem tudsz. Csak az immunrendszered. De azt azért el lehet mondani,hogy aki olyan helyen dolgozik,ahol sok ember között van, az immunrendszere bizony "megerősödik" és gyakran "hazaviszi" a fertőzéseket úgy,hogy ő maga nem lesz beteg.
2/4 anonim válasza:
A C vitamin nagyon jó,napi 1000-2000 mg ami felerõsít.
D-t is szedjél,mert az a baktériumok,és vírusok támadása ellen véd.
Ha már jó napos idõ lesz napi 5-10 percet fényfürdõzz a D vitamin
beépülése érdekében!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2014. ápr. 10. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!