Mit csináljak hogy ne kapjam el? Többi lent
Figyelt kérdés
Az egész család beteg,meg van fázva, a barátom is, kivéve én..ennek már vagy 3-4 napja.
Akárhova mennek, köhögnek, a szobámban is..nem akarom őket megbántani hogy rájuk szólok.
Nem akarom elkapni, mit tegyek?El nem zárhatom magamat tőlük.Barátom is ad ugyanúgy puszit, mint máskor, még sincs bajom.Nem is szeretnék lebetegedni.Mivel próbáljam ezt tartani? Multivitamin pezsgőtabletta? Vagy gyógyteák?Minden nap megeszek néhány almát, lehet hogy emiatt vagyok még jól?Máskor már én is "haldoklok"..de most semmi..
Szóval mit tegyek hogy én ne kapjam el?Köszönöm előre is
2012. szept. 23. 19:47
1/1 anonim válasza:
Na végül most hogy vagy? Az ilyen multivitaminos almás dolgok jók. Nekem bejöttek, amúgy nem tudsz mit csinálni ez most tavaszig kb mindenkinél ilyen időszak, főleg ilyenkor ősz elején, előbb utóbb mindenkin átmegy vmi. Ha van kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!