Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A H1N1 influenzából ki lehet...

A H1N1 influenzából ki lehet gyógyulni védőoltások nélkül?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Így is van, és a legtöbb esetben abszolút szövődmény nélkül gyógyul. (ez olyan 99,9%-ot jelent)
2009. dec. 19. 17:17
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

16:53 És mi köze az oltásnak a kislányod fulladásához? Millió betegség okoz fulladást és mi h1n1-ről beszélünk.

16:57 Az oltás nem zárja ki, hogy megkapd a betegséget, attól még kerülhetsz lélegeztetőre. Volt már aki az oltás ellenére belehalt a betegségbe, nem csak Magyarországon.

Félre ne értsetek, nem vagyok oltás ellenes, csak baromi pontatlanul fogalmaztok és ellentétes dolgokat állítotok.

2009. dec. 19. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

jaj már hogyne lehetne? egy megfázásból is kigyógyulsz magadtól.

amúgy még a hírekben is bemondták h nem több a h1n1-ben meghaltak száma mint a szezonális influenzában szoktak.

és még annyit, hogy ha a szezonális influenzáról is ilyen tudósítások lennének, h minden egyes beteget bemondana a TV, higyjétek el, még nagyobb pánik lenne, és mégtöbben oltanák be magukat a szezonális influenza elleni vakcinával.

2009. dec. 19. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

17,34

nagyon körbejártam a témát, és mivel itthon vagyok rengeteget olvasok, pro-kontra.

Tisztában vagyok a dolgokkal, de ezek szerint te is pontatlan vagy.

2009. dec. 19. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:
18:07 Nem kötekedés képpen, de kifejtenéd miben voltam pontatlan?
2009. dec. 19. 18:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Aki belehalt az oltás után, az azért halt bele mert valamilyen betegsége volt már vagy allergiás rá. Vagy kamu az egész.

A sulim majdnem 1000főből áll. Negyede beadatta magának, és senkinek nem lett semmi baja. Aki nem akarja, ne adassa be magának, aki akarja igen. Én beadattam.

Ha nagy gáz lenne, kérdés nélkül beadták volna.

Akinek erős az immunrendszere, az mindent kitud védeni.

Na, akkor kiakar ebbe is belekötni???

Hagyjuk már abba!

2009. dec. 20. 14:24
 17/18 A kérdező kommentje:
ok! akkor shop stop xD
2009. dec. 20. 16:37
 18/18 anonim válasza:
Véleményem szerint, csak úgy lehet kigyógyulni. Nem tudom, hogy mi az amit annyira ránk akarnak tukmálni, de azt tudom, hogy influenza eddig is volt, ezelőtt is haltak meg a szövődmények következtében csak nem csptak ilyen csinnadrattát. A H1N1-ről van egy két érdekes cikk a neten. Az egyikben írják, hogy a H1N1 megjelenése előtt 1 évvel már szabadalmat nyújtottak be az ellene való oltóanyagra. Nem érdekes? Nem akarok senkit lebeszélni az oltás beadatásáról, ezt mindenkinek maga kell eldöntenie, de az biztos, hogy valóságos média hadjárat folyik ez ügyben és nem biztos, hogy miattunk. Lehet hogy ellenünk
2009. dec. 22. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!