Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Allergiás vagyok a higanyra,...

Allergiás vagyok a higanyra, ezért nem merem beadatni magamnak a H1N1 oltást. Lehet kapni magyarországon külföldi oltóanyagot, ami nem tartalmaz higanyt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 09:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pontosabban Európában kb. 12 millióan oltottak, ebből 2,6-7 millióan csak Magyarországon. (Ez Dec 1-je óta napi 75-80 ezer oltót jelent). Azért gondolkodni is kellene, nem egyből futni az oltópontokra meg a gyógyszertárba.

Minden évben több mint 800 áldozatot követel az influenza (a szövődményeivel együtt) csak nálunk. Szóval... ha oltatnék akkor legfeljebb csak a szezonális ellen. (Igaz az ellen sem szoktam).

Mellesleg én sem a hini-től, sem a vakcinától nem félek.

Nem érdekel már egyszerűen ez az egész ügy. Meghalnak benne, persze, ez természetes.

Igen. Sajnos természetes az ilyen.

2009. dec. 18. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
oltOttak = oltAttak
2009. dec. 18. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Én gondolkodtam, de mikor az első kismama meghalt, elmentem oltani. Megnyugodtam azóta, hogy be vagyok oltva.
2009. dec. 18. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!