Vakbélgyulladás vagy fogamzásgátló mellékhatása?
Figyelt kérdés
Nyár óta szedem a fogamzásgátlót, eleinte semmi problémám nem volt. Kb. féléve szorulásos panaszaim vannak, görcsök, reggeli erős rosszullét, napközben gyengébb. Napokban egyre súlyosabb, hőemelkedés, bal oldali hasfájdalom, gennyes széklet (néha enyhén véres is), reggel van, hogy le kell feküdjek annyira hányingerem van. Hasfalam eléggé kemény, hőemelkedésem van, fáradt vagyok akkor is, ha sokat alszom. Ha a fogamzásgátlóval van baj, akkor fölösleges belgyógyászhoz menni, de félek, hogy komolyabb bajom van. Holnap megyünk háziorvoshoz beutalót kérni. Már régebben is sokszor kiírt iskolából ezekkel a panaszaimmal, és, hogy "vírusom van"....... Szerdán a suliban nagyon rosszul voltam, a vérnyomásom is 140/100 volt.. nem tudom van-e hozzá köze, de leírtam.:)2014. márc. 23. 12:46
11/20 anonim válasza:
Egy próbát megér! Én láttam már az eredményét az ilyen halogatásnak, nem éri meg, hidd el! Lehet,hogy megúszod egy "Önnek semmi komoly baja"-val, de ne kockáztass :)
12/20 A kérdező kommentje:
az a gáz, hogy ezt már sokszor hallottam.. a vírusos dolgot az orvosomtól, ultrahangon, vérvételen. nem volt soha semmi bajom...
2014. márc. 23. 13:14
13/20 anonim válasza:
Ha ilyen hosszú ideje vannak panaszaid, nem hiszem hogy vírus lenne. Sajnos addig kell orvostól orvosig járni, amíg nem derítik ki a valós okot.
14/20 anonim válasza:
Ember, te azon filózol, hogy ilyen panaszokkal fogadnak-e a sürgősségin vagy sem?! Hát akkor elmégy magándokihoz, ha élni akarsz. És nagyon ajánlom, hogy holnap reggel első utad vigyen a dokihoz, mert ha nem, akkor esetleg kedden már a proszektúrán (gyk: hullaház) fogsz feküdni a műtőasztal helyett.
15/20 A kérdező kommentje:
ez azért egy kicsit erős nem?
2014. márc. 23. 15:59
16/20 anonim válasza:
Lehet hogy erős, ellenben jogos!
17/20 A kérdező kommentje:
elmentem ügyeletre, semmit nem mondott a doki, csak, hogy menjek el háziorvoshoz, majd az elküldd ide-oda :)
2014. márc. 23. 18:28
18/20 anonim válasza:
reméljük kiderítik végre,mi a baj :/
19/20 A kérdező kommentje:
igen :') most feljött az is, hogy lehet laktózérzékeny leszek, mert most megettem 3 kanál nutellát meg csokis kekszet és egyből elkezdődtek ezek a fájdalmak meg a puffadás (pedig szedtem be Espumisan-t is) :S
2014. márc. 25. 22:00
20/20 anonim válasza:
Jujj szegény! Régebben nekem is volt,de elmúlt szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!