Ez lehet vakbél (féregnyúlvány) gyulladás?
Figyelt kérdés
A vakbelemnél (McBurney-pont) érzek enyhe szúró, görcsös fájdalmat, amikor pl. felülök. Tegnaphoz képest kicsit jobban fáj. Lehet csak tornával (felülések) megerőltettem? Nem hánytam, nincs lázam, a székletem két napja hígabb volt és kissé meg vagyok fázva (enyhe torokfájás inkább).
Ez lehet vakbél (féregnyúlvány) gyulladás? Hova forduljak vele?
#vakbél-gyulladás #féregnyúlvány gyulladás
2013. febr. 20. 22:29
1/4 anonim válasza:
Háziorvos. Lehet hogy csak hasi nyirokcsomó gyulladás, az is tud ilyen tüneteket okozni. De jobb doktornak megmutatni. Mivel írtad, hogy hasmenésed is volt ezért nem ajánlom hogy egyenesen a sebészetre menj.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát azért annyira nem volt az hasmenés, nem volt vészes.
2013. febr. 20. 22:35
3/4 anonim válasza:
Elõszõr a háziorvoshoz meny csináltat veled székletleoltást és ad beutalót a gaszroenterológiára.Nekem is vakbélgyanúm volt.
4/4 anonim válasza:
A lazább székletek miatt én is inkább egy fertőzésre tippelek, de ha fokozódik vagy más tüneteid is lesznek, menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!