Miért köhögök, nem akar elmúlni?
16 vagyok, edzek,futok egészséges életet élek.Eddig semmire nem voltam allergiás és ha beteg lettem az egy évben egynél többször nem fordult elő. Tavaj talán beteg sem voltam, idén kb két-három hete.
Azon a héten nem volt kedvem edzeni,futni de tök jól voltam, csak azért nem csináltam ezeket mert mással voltam elfoglalva(sok tanulnivaló). Aztán szerdán későn feküdtem le, és kb 4-6 órát tudtam csak aludni. Péntekre fájt a torkom , berekedtem, egyébként ezen kívül nem volt se láz se más.Jövőhéten nem mentem de hétfő-kedd környékére már jól voltam, viszont azóta köhögök.
Nagyon furcsán.Ritkán köhögök 1-2 őt, amikor ülök, pl gépezek akkor nem, viszont amikor mozgok, pl a konyhába megyek akkor néha.Viszont pl ha edzek vagy ilyesmi akkor nem.Amikor még fájt a torkom akkor volt hogy így felköhögtem ilyen váladékot vagy mit, azóta csak simán. Az orvos írt valami allergiás gyógyszert, de mivel allergiás soha nem voltam nem tudom mi. Ráadásul helytől független hogy köhögök e, meg amikor orvosnál voltunk egyszerűen semmi nem utalt allergiára.Pénteken amikor kezdődött,csak aznap,kicsit néha szédültem, meg fáradt voltam, de ennyi és elmúlt.
Köszönöm hogy végigolvastad.Ha fordult elő veled valami hasonló és van megoldás megkönném ha tudnál segíteni.
Az 1. vagyok ismét.
Nem valami pszichés köhögésről van szó nálad is? Ez lehet például szívatós tanárok miatt is. De nálam mindig akkor szokott jelentkezni, ha elkövetem azt a hibát hogy a nálam alacsonyabb IQ-jú vagy nálam rosszabbul nevelt hulladékot uralkodni hagyok felettem. Úgy szoktam mondani hogy a hülyék és a gazemberek a fő köhögéskiváltó okok nálam. A hülyéken azt értem jelen esetben, akik másokat szándékosan zavarnak, bosszantanak. Sajnos van belőlük elég.
Igen, vannak sajnos egész sokan ilyen iq-fighter ek.
Nagyon köszönöm a választ. Igazából ezen nem gondolkoztam, de ha vannak is hülyék inkább viccnek veszem fel,de nálunk végülis mindenki. A tanárok nagyon rendesek, de viszont pont most jutott eszembe hogy mivel nem voltam egy hétig és pénteken tudtam megkérdezni hogy miből írtunk,stb és lehet hogy ezek miatt aggódtam, mivel nem akartam így dolgozatot írni, stb.Barátom is későn mondta hogy mi hogy van ráadásul azt se pontosan.
Mégegyszer köszönöm,és megpróbálok rájönni hogy netán akkor pszichés oka lenne e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!