Ha kakálok, utána a WC papíron egy pici vér van. Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Szóval 12 napja voltam proktológusnál, és a kezdeti fájdalmas fertőzéses dolgok elmúltak. Azóta az van, hogy ha WC-re megyek, akkor picit fáj ha nagy dolgot végzek, és egy ici-picit véres a papír is. A székleten nincsen vér, csak a papíron. Ez miért lehet és mire utalhat, eléggé aggódok.2014. márc. 10. 09:25
1/6 anonim válasza:
aranyérre utal beszélj a háziorvossal róla. kapsz rá krémet.
2/6 A kérdező kommentje:
Már voltam vele, és kaptam rá kúpot és kenőcsöt. Volt egy kisebb fertőzés a végbelemben (proctitis vagy mi). De nem fáj meg nem viszket, meg nem is érzem, csak ha WC-zek.
2014. márc. 10. 09:29
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg újra és újra kisebesedik. Pár napig, ha van rá lehetőséged, papír helyett vízzel (zuhanyrózsa) próbáld meg kimosni, azzal jobban fertőtleníted is, mint papírral.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Úgy vagyok vele, hogy ha péntekig nem javul semmit, akkor jövő szerdán megint elmegyek vele a dokihoz. Valószínűleg addigra már jobb lesz remélem, mert folyamatosan érzem, hogy napról napra javul és kevésbé fáj. Megpróbálok sok rizst és gyümölcsöt enni, hogy puha legyen a székletem.
2014. márc. 10. 09:49
5/6 anonim válasza:
Aranyer, vagy volt esetleg egy kemenyebb szeklet, ami felsertette a vegbelnyilast, es ez nem gyogyult meg be.
Jo lenne sok folyadekot es rostot fogyasztani, hogy konnyebb legyen a szeklet.
Hasznalj nedves torlokendot vecezeskor, hogy tisztabbra tudd torolni, mert elfertozodhet.
6/6 Martinka776 válasza:
11 évesen nekem is véres volt de még a széklet is.ráadásul hasmenésem volt,bárány himlőm és meg voltam betegedve.Nagyon rossz volt de elmentem az orvos hoz és ajánlott egy másik orvost.Aztán odamentem és (bekente a segglyukamat egy krémmel és utána jó volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!