Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek a helix piercingemmel?

Mit tegyek a helix piercingemmel?

Figyelt kérdés

(Ha rossz kategóriába írtam,akkor elnézést!)

[link]

A gondom az,hogy a piercingek mellett apró kis dudorok vannak,mint,ahogy a képen látszik,és reggelente pedig sárgás váladék van mellette. A váladékot eltávolítom,a piercing is megmozdul persze,de akkor viszont fáj,és olyan,mintha az ékszert kezdené benőni a bőr,utána pedig bevörösödik az egész. Ha nem nyúlok hozzá,akkor szép,de a váladék ott van,és azt le kell szednem.

A legalsót szúrták legutoljára,az viszont egykettőre begyógyult. Kentem tengeri sós vízzel,TETRAN kenőcscsel,most frissen facsart citromlével próbálkozom,de félek,hogy ez sem fog segíteni.

A piercernél voltam már persze,annyit mondott,hogy folytassam a tengeri sós ápolást. De az nem segít.

Nektek mi segített?

Már több,mint fél éve szúrták.

Előre is köszönöm!

2014. márc. 9. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nő rá, a fülporc piercingeket éppen, hogy nem szabad forgatni, minden hozzáértő piercer ezt mondja:)
2014. márc. 10. 18:00
 12/16 Bellatrix:3 ***** válasza:
66%
Bocs, de én azt mondom, amit nekem is mondtak. Nekem azt mondták, hogy mozgatni kell, mindkét esetben. És mozgattam és nem lett bajom. :)
2014. márc. 10. 18:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Teafaolajjal eddig háromszor kentem be,és már láthatóan szebb,és ha mozgatom,nem is fáj,úgyhogy részemről csodát művelt. :)

Nem nagyon mozgatom,csak amikor letisztítom. :)

2014. márc. 10. 19:49
 14/16 Bellatrix:3 ***** válasza:
22%
Én sokat mozgattam azzal nekem jobban gyógyult és ahogy mozgattam kevésbé fájt. :3
2014. márc. 10. 21:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem már egyeltalán nem fáj,most már mozgatom is,nem gyullad be,nem gennyezik,semmi. :)
2014. márc. 11. 16:41
 16/16 Bellatrix:3 ***** válasza:
Ennek örülök. :)
2014. márc. 11. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!