Mit tegyek a helix piercingemmel?
(Ha rossz kategóriába írtam,akkor elnézést!)
A gondom az,hogy a piercingek mellett apró kis dudorok vannak,mint,ahogy a képen látszik,és reggelente pedig sárgás váladék van mellette. A váladékot eltávolítom,a piercing is megmozdul persze,de akkor viszont fáj,és olyan,mintha az ékszert kezdené benőni a bőr,utána pedig bevörösödik az egész. Ha nem nyúlok hozzá,akkor szép,de a váladék ott van,és azt le kell szednem.
A legalsót szúrták legutoljára,az viszont egykettőre begyógyult. Kentem tengeri sós vízzel,TETRAN kenőcscsel,most frissen facsart citromlével próbálkozom,de félek,hogy ez sem fog segíteni.
A piercernél voltam már persze,annyit mondott,hogy folytassam a tengeri sós ápolást. De az nem segít.
Nektek mi segített?
Már több,mint fél éve szúrták.
Előre is köszönöm!

Teafaolajjal eddig háromszor kentem be,és már láthatóan szebb,és ha mozgatom,nem is fáj,úgyhogy részemről csodát művelt. :)
Nem nagyon mozgatom,csak amikor letisztítom. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!