Mit tegyek a helix piercingemmel?
(Ha rossz kategóriába írtam,akkor elnézést!)
A gondom az,hogy a piercingek mellett apró kis dudorok vannak,mint,ahogy a képen látszik,és reggelente pedig sárgás váladék van mellette. A váladékot eltávolítom,a piercing is megmozdul persze,de akkor viszont fáj,és olyan,mintha az ékszert kezdené benőni a bőr,utána pedig bevörösödik az egész. Ha nem nyúlok hozzá,akkor szép,de a váladék ott van,és azt le kell szednem.
A legalsót szúrták legutoljára,az viszont egykettőre begyógyult. Kentem tengeri sós vízzel,TETRAN kenőcscsel,most frissen facsart citromlével próbálkozom,de félek,hogy ez sem fog segíteni.
A piercernél voltam már persze,annyit mondott,hogy folytassam a tengeri sós ápolást. De az nem segít.
Nektek mi segített?
Már több,mint fél éve szúrták.
Előre is köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Ma vettem rá teafaolajat,remélem az majd megeszi a kívánt hatását. :)
Amikor forgatom,csak akkor jönnek igazán elő a dudorok,viszont ha huzamosabb ideig nem piszkálom,akkor után nehéz megmozdítani,mintha kezdené benőni. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!