Sebgennyesedés műtét, varratszedés után? Mit tudok tenni? (részletek lenn)
Szia!
A sebed azért gennyedzik, mert bizonyára valami méreganyag került bele, de ne ijedj meg, mert a geny azt jelenti , hogy tisztítja saját magát, ezért is ürül ki( vele együtt a szennyeződé is).
Az egyik barátnőmnek nőgyógyászati műtétje volt, és nem akart gyógyulni a sebe, a doki aztmondta felvágja neki mégegyszer, és a 2 centiből csinált volna 5 centit. A barátnőm nem ment bele. Ajánlottam neki a Foreverből ismert Firs-öt, mézet a sebbe és propolisztabit,hogy az immunrendszerét is megerősitse.
A seb nagyon durván elkezdett összehúzodni. A doki pedig aztmondta neki, -Nem tudom mit csinál, de csinálja tovább- :)
Ha kiakarod próbálni a termékeket írj és küldök!
Szép napot!
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam, hogy valaki fog reagálni, ezért nem néztem korábban. Voltam azóta benn, megmutattam neki, megnyomkodta (de egyébként miután kiírtam a kérdést, utána egy napra rá abbamaradt), és már nem jött semmi, mondta, hogy ilyen előfordul. Szerencsére nem vágta fel újra.
Amúgy köszönöm, ismerem a Forever-ös termékeket, tényleg jók! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!