Fájni fog az anyajegy varratszedés?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek vissza és akkor tudom meg az eredményt is,elég nagy vágás lett. Mire számítsak mennyire fog fájni?2011. ápr. 14. 08:15
1/7 anonim válasza:
Nem biztos. Nekem kétszer szedtek varratot, és nem fájt, egyszer meg magától eltűnt. De van, akinek fáj.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó neked mert ha az egyik magától eltűnt akkor biztos felszívodó varratot kaptál!:)Nekem kedden szedtek le egy nagyot a nyakamról és ahogy elnézem a tükörbe ez nem felszívódó hanem rendes.Csak az a baj hogy így is fáj még mert érzékeny húzza a ragtapasz is az egész nyakam.köszönöm válaszod.
2011. ápr. 14. 08:20
3/7 anonim válasza:
Nem fog fájni, maximum kicsit kellemetlen lesz, de pár pillanat alatt végeznek is vele.
4/7 anonim válasza:
Nekem a vakbelemnél nem fájt, pedig az egy kicsit nagyobb műtét volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok ! Nekem is volt vakbél gyulladásom (perforált),de az olyan rég volt hogy tényleg nem emlékszem milyen is volt ott a varratszedés.
2011. ápr. 14. 17:17
6/7 anonim válasza:
Üdv! Nekem is most volt varratszedés, és semmit nem lehetett érezni! Ugyan úgy nyakon anyajegy.. Viszont 3hete vették le, a seb szépen gyógyul, de még elég piros. Nálad mikor halványodott? Vagy eltűnt már teljesen?
7/7 anonim válasza:
Szia! Nekem ma volt a varratszedés.Boldog voltam, hogy végre kiszedték, nem is fájt annyira, erre otthon megnézem a tapasz alatt, higy milyen lett, hát benne maradt egy szép darab sötétkék damil. Na csodás, épp most fogok visszaindulni a sebészetre, ettől eléggé félek, mert rendesen rá van nőve a bőr... szóval én most be vagyok ronyózva...😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!