Mi nőtt a mandulámra? (KÉP)
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem észre meló után ezt a gomolyagot vagy nem is tudom mit, nem fáj, nem is érzem. Annyit tudok mondani (ha esetleg ezt érintené) a strepto-cocus értéke a szervezetemnek többszöröse az átlagosnál. Íme a kép: [link]
Én fényképeztem és töltöttem fel, tehát nem kamu.
2014. márc. 5. 10:22
1/5 anonim 

válasza:

Jó kis gennyes gyulladásnak tűnik. Nem akarták még kivenni?
2/5 anonim 

válasza:

Nem vagyok orvos de azt mondanám,hogy gennyes mandullagyulladás, nem fáj? nincs panaszod?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem fáj. Nagyon kicsit kapar a torkom, és nem is érzem hogy ott van. Gennyes mandulagyulladás meg szerintem nem lehet mert nincs lázam. Mandula kivételen meg már gondolkodtam, csak hát az hogy ugye kibírnám e...
2014. márc. 5. 11:14
4/5 anonim 

válasza:

Én hamar elmennék a fül-orr gégészetre, mert a genny átterjedhet más szervekre. Annak nincs jelentősége, hogy nem vagy lázas. Ha tudsz venni Erdélyi sót, 7O.-Ft 1 kg, a CBA-ban, késhegynyit tegyél vizbe és gargarizálj, de 1-2 napnál ne várj tovább.
Bizonyára örülsz annak a kilátásnak, hogy hamarosan nem lesz betegség.
5/5 anonim 

válasza:

Ez genny, de nem tűnik átlagos tüszőnek. De a mandulád többi része nagyon rossz állapotban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!