Mandulagyulladás, vagy torokgyulladás?
Hát ez egy jókora mandulagyulladásnak látszik!A hátsó garatfal nem piros és a garatívek,a nyelvcsap sincs gyulladásban,de nagyon rondák és hatalmasak a manduláid,jobb lenne minél előbb kivetetni!De azért menj el orvoshoz,mandulagyulladás csak antibiotikummal fog elmúlni!Addig is gargalizálj langyos sós vízzel!És ne háziorvoshoz,a gégészetre menj!Én mindig azonnal megyek ha fájni kezd a torkom vagy piros!Nekem a manduláimmal ritkán van gond de a torkom nagyon könnyen begyullad,gyakran fáj,piros!
Nagyon rondák és hatalmasak a manduláid,szerintem ki kéne vetetni minél előbb!Voltál orvosnál és mit mondott? Most milyen a torkod?
Nekem is hasonló gond van a torkommal,gyakran begyullad és mindig piros! [link]
Örülök, hogy rendbejött!...Nekem viszont a saját torkom van a képen és még rondább mint volt!Megyek a gégészetre!
szedtél antibiotikumos torokfertőtlenítőt? Mert csak azzal múlik el.
Sajnos csak későn olvastam h anélkül bszhatom bármit próbálok. Ittam egy csomó teát, még mézes hagymásat is ami jó torokfájásra, de kiderült h nem az enyémre mert nagyon kiszárítja a torkot és még rosszabb lesz.
Hát nem lehet jó neked, én is nagyon megrémültem, főleg amikor hetek óta nem akart elmúlni a kisebb torokfájás, +viszatért egy kisebb fájdalom. Aztán megoldottam. Hála az egeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!