Ha a torokgyulladásom refluxtól lenne, azt látta volna a gégész? (Gégetükrözéskor. )
Figyelt kérdés
Hőemelkedésem is van és a manduláim is gyulladtak. Akkor inkább vírustól van? Nagyon félek, mert több hete nem gyógyul és fogalmam sincs hogy mitől van.2013. nov. 11. 02:50
1/6 anonim válasza:
Ha hőemelkedésed is van az már fertőzést jelent (vírus,baktérium),de az általában nem tart több hétig. Szerintem a régebbi panaszt(torokfájás,köhögés) csinálhatja reflux,de most ez a hőemelkedés,mandulagyulladás egy új eredetű dolog. A gégész azt látja,hogy gyulladt a torkod. Ha tipikus vírusos vagy bakteriális fertőzésről is szó van ,akkor azt is látja,mert ilyenkor általában apró hólyagok is jelentkeznek.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, voltak a manduláimon fehér foltok. Voltam vérvételen is pár hete, aszerint is vírusos eredetű a gyulladásom, de tényleg meg kellett volna már gyógyulnom, azért merült fel bennem a reflux. (Bár semmilyen tünetem sincs.) Teljesen tanácstalan vagyok. Köszönöm a segítséget!
2013. nov. 11. 23:04
3/6 anonim válasza:
Egy dolog van,ami nem illik a refluxba. Fájhat a torkod,köhöghetsz akár,de hőemelkedésed attól nem lenne. Elképzelhető,egy bakteriális felülfertőzés. Menj le a háziorvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap megyek orvoshoz.
2013. nov. 12. 22:10
5/6 anonim válasza:
streptococcus-t neztek a torokbol vett mintabol?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, vérből néztek Anti-streptolizint, az nem lett magas egyáltalán.
2013. nov. 16. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!