Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A könyökömön jön ki a H1N1!...

A könyökömön jön ki a H1N1! Neked?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

21:37 - vagy szülei kényszerítik rá.. erre nem gondoltál? amúgy az én elméletem szerint meg az autókon azért van visszapillantó hogy a nők lássák ahogy sminkelnek vezetés közbe: most ha ezt elkezdtem terjeszteni, akkor a sok hülye mint te el is hiszik..

(az az agyhalott aki minden pletykát elhisz!)

2009. dec. 10. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is, és felőlem fejre is állhatnak, akkor SEM FOGOK OLTANI !!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 10. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
bár igaz beoltattam magam. szerintem is felfújják!
2009. dec. 10. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Ez a csak azért sem oltatok elég primitív duma, nem? Ne mások miatt ne oltass, ha nem mert komoly érveid vannak rá!
2009. dec. 11. 10:18
 15/18 anonim válasza:
49%
hát ez a 19:06-os mekkora paraszt. és akkor mi lenne, ha pont te lennél a következő a halottak listáján?
2009. dec. 11. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
ezt a "csak azért sem oltatok" szöveget, nem úgy gondoltam, természetesen utána jártam, és így vontam le következtetéseimet. de akkor sem fogok oltani.
2009. dec. 11. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ja,uncsi a H1N1.Olyan mint annakidején a madárinfluenza,minden csoda 3 napig tart.Pánikot keltenek,azt egyszer csak hire-hamva sincs az egésznek!Meg mi az hogy csak a kismamák meg a fiatalok a legveszélyeztetebbek.A többi ember nem ember?Mindenki egyformán veszélyeztetebb,ha gyenge az immunrendszere vagy más komolyabb betegsége is van!Mi van azzal az emberrel,aki az első két kategóriába se tartozik,beoltatta magát,azt mégis meghalt?Kérem ébredjen már fel mindenki!

Kézmosás,zsepibe köhögés,tüsszögés,vitaminok!Aki meg taknyos,az ne menjen sehova,maradjon pár napot otthon!Ez a védelem!Figyeljünk egymásra és magunkra is!A kismamák meg gyerekek ne menjenek közösségbe,ahol nincsen megoldva a sok szellőztetés lehetősége!

Ez az én véleményem!És nem vagyok,vagyunk beoltva és nem is leszünk!

2009. dec. 12. 11:26
 18/18 A kérdező kommentje:
..nyád a zatyhaot!
2009. dec. 13. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!