Ha érzi az ember, hogy beteg lesz, kapar a torka, kezd náthásodni, mivel lehet kicsit erősíteni, hogy ne kapja el annyira?
Nekem torokfájásra a Bioparox spray vált be, náthára a Coldrex tabletta (én nem bírom meginni a forró italporokat) és a Rhinosray "orrcsepp". Illetőleg sok pihenés, leginkább alvás.
Mondják, hogy a nátha kezeléssel 1 hét, magától viszont 1 hét alatt gyógyul - igazából csak a tüneteket tudod enyhíteni.
A (nagyon) meleg tea tévhit, lehet, hogy jólesik, de a gyulladt részeket soha nem melegítjük. Legjobb, ha langyosan iszod.
2.
Az én módszerem, egy kád forró sós fürdő, ami tisztítja a légutakat, no meg egy jó forró mézes citromos tea. Persze ezt az első pillanatban, amikor érezni kezded, hogy nem stimmel valami.
Fürdő után jól betakarózva izzadni a takarók alatt. Ha a pálinkát szereted, az se nagy baj. Egy feles, másnapra semmi bajod nem lesz.
Sehogy... Első nap kapar, mar, vizes orrfolyás... második nap ezek a kellemetlen tünetek elmúlnak helyette erős orrfolyás, köhögés később köpetürítés.
Kellemetlen de kibírható. C vitamin, meleg tea mézzel... Bioparox spray-t ne használj mert az antibiotikum és elhúzódó banális náthára érdemes csak alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!