Magas lázra 39,5 mit ad az orvos? A többit lent
Figyelt kérdés
elmentem orvoshoz magas lázzal és kaptam injekciót (fenékbe)és kúpot is,ez normális egy felnőtt esetében nekem furcsa volt a kúp mikor mondta hogy azt is kell kapnom 3 óránként mig lázam van 2 napot voltam kórházban 28/F2014. febr. 17. 20:01
1/3 anonim válasza:
Normális, ha a két nap alatt kivizsgáltak. Ha csak ott tartottak, nem jutottál előbbre. A láz sok betegség tünete lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
kivizsgáltak vírus fertőzésem volt,az volt a furcsa hogy a nővér adta be a kúpot mig nem ment le a lázam elég kellemetlen volt még az injekciónál is
2014. febr. 17. 20:10
3/3 anonim válasza:
Azért jobb kúpban kapni a gyógyszereket,mert gyorsabban és jobban szívódik fel a bélnyálkahártyából,mint szájon keresztül. Gondolom nem akartak folyamatosan szurkálni,a gyógyszernél pedig jobban hat a kúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!