Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A családunkban felütötte a...

A családunkban felütötte a fejét a h1n1, most mit csináljak? Pici babám van.

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
és 100% h h1n1? ugyanis lehet a sima szezonális influenza is, vagy csakb egy egyszerű meghülés.
2009. dec. 9. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg részletesebben? Ki lett h1n1-es? Orvos diagnosztizálta? Mennyi idő a pici baba?
2009. dec. 9. 16:25
 3/7 A kérdező kommentje:
A baba fél éves, a család pedig elég nagy, szóval a nagybátyám kapta el, orvos nem diagnosztizálta, csak azt, hogy vírufertőzés, de napok óta lázas, gyenge, nagyon köhög. A hétvégén családi összejövetel volt, ezért félek. Mennyit lappang ez a vírus? Ha esetleg elkaptuk, mikorra jön ki?
2009. dec. 9. 16:30
 4/7 anonim válasza:
100%
A víris 1-4 napig lappang és 5-7 napig fertőz.
2009. dec. 9. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne érintkezzetek most a nagybácsiékkal, a picivel nem tudsz mit csinálni... kerülni a társaságot, sűrűn kezet mosni, arcát-száját nem puszilgatni!
2009. dec. 9. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori szellőztetés, kézmosás, maszk ha szükséges és ne nagyon engedj be senkit a lakásba. Babával ugyanúgy járj sétálni a szabad levegőre, csak a közösséget kerüld vele, ha lehet.

Jó egészséget a családnak!

2009. dec. 9. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél oscillococcsinumot, és heti 1x adj neki belőle egy ampullával, vízben feloldva. influenza megelőzésre való, ha tünetek is jelentkeznek a babánál akkor azok csillapítása és napi 2x oscillococcsinum. remélem nem kaptátok el, főlega baba.Én megértem az aggódásodat, én még csak most várom a kisbabánkat és én is nagyon félek.
2009. dec. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!