Miért íratják ezt alá az orvosok, ha ártalmatlan az oltóanyag?
Nekem ezt kellett aláírni:
Láz, végtagfájdalom, szűrás helyén duzzanat, súlyosabb esetben idegrendszeri szövődmények valamint akár halálos kimenetelű heves allergiás reakció is, de ennek esélye nagyon kicsi.
Kijelentem, ha esetlegesen szövődmény lép fel a háziorvosomat nem hibáztatom, sőt elfogadom a szövődmény elhárítására irányuló segítségét.
Szerintetek??????
Na, ezért nem oltatom be magam
21/f
Minden egyes betegtájékoztatón rajta vannak a mellékhatások, pont azért, hogy tudd mit vállalsz. De ez nem azt jeleni, hogy minden mellékhatás jelentkezni fog nálad. Ennyi erővel megtagadhatnánk akármilyen gyógyszer bevételét, amit a háziorvos felír, mert van egy csomó mellékhatása. Pláne, hogy sokszor olyan jellegű mellékhatásokat írnak, hogy véres széklet, szívritmuszavar, keringési rendellenesség... És mégis majdnem mindenki beveszi az antibiotikumot például, és senki nem izél amiatt, hogy hány emberen tesztelték, és mennyi ideig és mikor.
És ne aggódj, én meg a családom egy hónapja beoltattuk magunkat és azon kívül, hogy utána egy egész napig fájt a karunk tőle, semmi más problémánk nem akadt:)
viszont a gyógyszereknél az ember figyelembe veszi, h milyen bajai vannak, mert az oda szokott lenni írva, hogyha ez meg az a bajod, akkor ettől a gyógyszertől ez meg az lehet a bajod.
ennél az oltásnál viszont nincs odaírva h milyen betegségek esetén mit okoz. csakúgy találomra. vagy okoz vagy nem. vagy allergiás reakció lép fel, vagy nem. vagy károsodik az idegrendszered, vagy nem....semmi sincsen odaírva, csak az, hogyha esetleg belehalsz senki sem lesz hibás, csak te, mivel beadattad magadnak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!