Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sürgős! Ugye nem agyvelőgyulla...

Sürgős! Ugye nem agyvelőgyulladás?

Figyelt kérdés
4 napja olyan, mintha nem lennék magamnál, egyfolytában szédülök, hatalmas nyomás van a fejemben, néha úgy érzem, hogy el akarok ájulni, ezenkívül nem hallok rendesen. De ne egyszerű fejfájásra gondoljatok, hanem egy ilyen kába, zavart, nyomasztó állapotra. Lázam nincs, mert soha nem tudok belázasodni. Ízületi fájdalmaim elmúltak, de még eléggé köhögök. Az orvos ma kijött, azt mondta, valami vírust kaptam el. Elmondtam a tüneteimet, meg is vizsgált, mondta, hogy a betegség miatt van és hogy ez valami vérbőség a fejemben. Éjjel majdnem mentőt kellett hívni, annyira nem voltam magamnál. Most felírt valami antibiotikumot. 3 napja fekszem és most is épphogy fel tudtam kelni, de legtöbbször visszaszédülök vagy összeesem. Nyugtassatok meg, ugye nem agyvelőgyulladás? Akkor lenne lázam és nem tartana 4 napja?
2009. dec. 8. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínü magas a vérnyomásod és attól lehet, a magas vérnyomást meg a betegséged hozhatta, de ha nagyon rosszul vagy akkor inkább vigyenek le az ügyeletre, mert azért amagas vérnyomás is okozhat komoly problémát.

De nekem volt egy barátnöm neki minden megfázás így volt, szinte ájulási szinten volt. De ha nálad elöször van ez akkor inkább menjetek el az ügyeletre.

2009. dec. 8. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem hiszem, hogy magas lenne a vérnyomásom, mert nincs mellkasi fájdalmam és nem lélegzem nehezen, meg látászavarom sincs. Agyvérzést meg gondolom nem kaphatok 16 évesen:S
2009. dec. 8. 17:16
 3/6 anonim válasza:

Szia kedves kérdező!

Nekem volt agyhártya és agyvelőgyuszim is. Hőemelkedés és állandó hányás(epéig) volt a tünet illetve nagyon durva fejfájás, ami elmúlt, ha feküdtem, mintha csak elvágták volna a fájdalmat. 4 nap alatt már rég tetőzött volna a dolog, én egy nap alatt kerültem a kórházba, végighánytam az éjszakát, nem voltam magamnál. Jellemző tünet a tarkókötöttség. Kérj meg valakit, hogy fektessen teljesen vízszintesen az ágyra(semmi párna meg semmi) és emelje fel a fejed lassan a kupádnál egy kézzel. ha erős feszülést érzel, és nem tudja behajtani a fejed, h elérje az állad a kulccsontod, akkor menj be a kórházba. ott meglumbálnak, ct, és kiderül a dolog. ezekkel nem lehet viccelni, kezeletlenség esetén halláskárosulás, sőt halál is kialakulhat.

remélem semmi nem lesz, írj majd!

2009. dec. 8. 18:25
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi:) az orvos megcsinálta ezt az elfektetést és csak fejfájdalmat éreztem..akkor ugye nem lehet semmi?:S
2009. dec. 8. 20:03
 5/6 A kérdező kommentje:
egyébként én nem hányok és nincs lázam, csak rettenetesen szédülök és zúg a fejem.
2009. dec. 8. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Értelmi sérülést is okozhat, nemcsak hallászavart.
2009. dec. 9. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!