Mitől repedezett, cserepes az ajkam kb. fél éve?
Figyelt kérdés
Szóval olyan problémám van, hogy nem találok magyarázatot arra, hogy miért repedezett folyton a szám ((ha nem kenem krémmel(gyógyszertári)akkor kellemetlenül húzódik és jobban berepedezik). Soha nem volt ilyen problémám, herpeszem sem volt soha. Mindig ugyanennyi vizet fogyasztottam és multivitamint szedek, sok gyümölcsöt eszem, nincs B2 vitamin hiányom. Már mindenhol rákerestem de semmit nem találtam... esetleg valakinek hasonló baja? Gyógymód...stb.2014. febr. 10. 20:32
1/2 Febi és Zsúl válasza:
Dettó-.- engem is zavar
próbálkoztál a mézes pakolással? megpuhítja az ajkakat:)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen... De ugyanúgy visszatér:( Mostanában teafa olajat keverek a gyógyszertári krémembe és az eléggé rendbehozta a szám:)
2014. máj. 10. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!