Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ki repedezett a peniszemnel a...

Ki repedezett a peniszemnel a bőr ez mi lehet? Kepek lent

Figyelt kérdés

A peniszemnel a makkom alatti bőr rész ki repedezett ez mitöl lehet? képek lent

[link]

2013. nov. 23. 10:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem száraz lehet a bőröd kissé .Ezt okozhatja olyan tisztálkodási szer is ,ami a bőrt szárazzá teszi.Most a neogranormon lenne jó rá,az sebre is alkalmazható .
2013. nov. 23. 10:24
 2/16 anonim válasza:
Nem piszkáltad sokszor? Mármint nem sokszor maszturbáltál vagy szexeltél? 1-2 hétig szerintem csak pisilésre használd, ne kenegesd semmivel, majd begyógyul magától :)
2013. nov. 23. 10:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
a fehéres-sárgás lerakódás végett én gombás fertőzésre gyanakszom, javaslom az orvost, mert a krónikus gyulladás esetén több szövődmény is kialakulhat.
2013. nov. 23. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:

2 es,miért ajánlod hogy ne kenegesse semmivel.Ez a legjobb terület arra,hogy elfertőződjön és körbe ki sebesedjen .

A vizeletben millió számra vannak a baktériumok ,és nagyon könnyen fel is jutnak ide .A neogranormonban minden olyan megtalálható,ami ennek a gyógyulását elősegiti .

Ez csak ugy magától nem fog meggyógyulni .

1 es voltam .

2013. nov. 23. 11:00
 5/16 A kérdező kommentje:

Baratnommel napi 2-3 x szeretkezunk emlekszem hogy meg ifjabb koromban szinten volt hasonlo problemam de akkor csak 1-2 helyen sebesedett ki most meg lassan szinte mindenhol, ha nem hasznalom 1napig akkor elkezd gyogyulni a seb de akkor meg hatrahuzni iszonyatos fajdalom

akkor kiprobalom azt a kenocsot, koszonom a valaszokat ha valakinek netan hasonlo problemaja lenne/ illetve volt az mondjon meg megoldasi modszert, veszem a batorsagot es hetfon orvos

2013. nov. 23. 11:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Ne kenőcsöket próbálj, hanem ülsz fel a buszra és vedd célba a legelső SZTK bőrgyógyászatot. Ez nem olyan dolog, amit otthon tudsz kezelgetni.

Nekem ránézésre úgy tűnik, mintha fitymaszűkületed lenne és erőltetés miatt szétrepedt volna a bőr, de ez csak egy laikus meglátása.

Ez az az eset, amikor orvos kell a megoldáshoz.

2013. nov. 23. 12:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nincs fitymaszukuletem eddig rendesen mukodott csak miota valamilyen modon ki repedezett azota nehezkes hatrahuzni sot neha elo jonnek piros halvany pottyok (szeretkezes utan) aztan eltunnek
2013. nov. 23. 13:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Én szinte 90%-ig biztosra veszem, hogy összeszedtél valami fertőzést. Körülötte a bőrt is pirosabbnak látom, úgyhogy ezzel tényleg az lesz a legjobb, ha elballagsz az orvoshoz. Ill. addig ne használd pisilésen kívül másra.
2013. nov. 23. 13:18
 9/16 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

szeretkezes utan meg igy nezz ki :s

2013. nov. 23. 13:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó képekkel kellett volna kezdened is .Nem lettek volna itt tippek,ez vagy az lehet,ezzel ,vagy azzal próbálkozz.Egy dolgod van,mennél előbb orvoshoz jutni .
2013. nov. 23. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!