Ezek a hepatitis teszt értékek mit jelentenek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hepatitises, csak amit a papíron írnak nem tudom értelmezni.
Megnevezés: Hepatitis A antitest screening
Érték: 0,440
Minősítés: negatív
Vélemény: <0,90 alatt negatív
Szóval ha az érték 0,90 felé megy hepatitis-esnek számítok? mennyi az esély rá, hogy az ott feljebb megy?
2014. febr. 9. 13:28
1/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne ,válaszolna valaki?? :-)
2/2 anonim válasza:
Hepatitis Antitest. Minnèl több annál nagyobb az esèly a fertőzöttsègre. Nem kell fosni nem megy feljebb. Olyan mint a szonda. Bizonyos alkohol szint minden ember vèrèben van. Csak ugye minden embernek más(nem olyan hűdesok az eltères) csak ha elkezdesz inni akkor megy feljebb az alkohol szinted.na ,ha te most fertőzött lennèl nem ennyit mutatna eh az èrtèk. De igazábòl ezt nem tudom jobban elmagyarázni. Tessèk szèpen többet gondolkodni mint 3 perc ès rájönnèp magadtòl is. Feljebb akkor fog menni , ha elkapod a vìrust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!