Középiskolások, miért oltattok olyan kevesen?
A teljesség kedvéért:
Kőbányán egy hét alatt 20!!! három év alattit vittek kórházba tüdő bevérzéssel, súlyos tüdőgyulladással. (ez csak egy szösszenet, mert ennél jóóóval több eset van). A monori óvodákban pedig több, mint a felére csökkent a gyerekek száma!
Az oltó anyag nem azért kell(????), hogy az influenzától megvédjen, hanem nyaggggyon súlyos szövődményeitől!!!!
Amint mondok nem meggyőzés akar lenni,ha ha amint már az egyik válaszoló említette h adjuk meg mindenkinek a szabad döntés jogát,akkor azért nem kellene olyan meggondolatlanságokat mondani,hogy "eddig körülöttem csak az lett beteg,aki beoltatta magát."
Lécci kicsit figyeljünk arra mit mondunk.
Én már átestem ezen a H1N1 en.
Simán túlvoltam rajta 12 nap alatt, csak az első 3-4 nap szar, háziorvos be akart oltani, mert kimutatta a teszt hogy H1N1 em van de nem hagytam magam beoltatni.
Engem ne oltogassanak egy olyan cég vakcinájával aminek 98% os tulajdonjoga ciprusra van "kimenekítve"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!