S. O. S.! Mi bajom lehet?
A napokban elkezdett fájni a mellkasom alatt a gyomrom,de szinte meg se szűnik,éhségérzetet nem érzek,enni nem tudok,mert akkor is fáj. 5 hónapja is ugyanilyen panaszaim voltak,akkor 1 hónapig tartott és folyton rosszabbodott,a végén már csak a suliban ettem,olyan 3-4kg-ot fogytam. A 3. héten 2 napig hasmenésem volt,majd még 1 hétig fájt a gyomrom és elmúlt. Nemsokára érettségi lesz és nyelvvizsga,lehet a stressztől van? Bár 5 hónapja semmi gondom nem volt és mégis ez történt,bár azt mondják,hogy biztos a stressztől van.Néha olyan,mintha "megmordulna",de az elég ritkán van.
Mit tehetnék,akkor,ha ez tényleg a stressz miatt van? Úgyse leszek addig nyugodt,míg le nem érettségizek,de azért ez már borzasztó,folyton fáj és hányingerrel társul,így tanulni se lehet..
18/L

Amikor hasmenésem volt,akkor elmentem hozzá és mondtam neki,hogy már nagyon régóta fáj,de le se tojta..
De ha stressz,akkor felesleges elmennem vagy akkor is menjek el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!