Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyit kell fizetni a dokinak...

Mennyit kell fizetni a dokinak, hogy beadja a H1N1 oltást?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mindenkinek kell fizetni? A gyerekdokinak is??? Ha vényre adja és 1900 forint, neki mennyi a tarifája? Vagy hogy is van ez?
2009. dec. 4. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Én ma oltattam be magam,oltóponton,18 éves elmúltam - 3000 Ft-ba került.
2009. dec. 4. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Az oké, de az oltópontokon fix. 3.000 forint, de én a háziorvosomhoz mennék, vényt kérnék, babámat a gyerekorvossal oltatnám be. Szóval aki már túlvan rajta, mennyi a plusz összeg a dokiknak vagy van-e!
2009. dec. 4. 13:51
 3/5 anonim válasza:
A háziorvosunk nem kért el pénzt azért mert beadta, csak maga az oltóanyagot kellett megvenni. A gyerekeknél pedig még az oltóanyag is ingyenes volt.
2009. dec. 4. 13:53
 4/5 anonim válasza:
Nem kell fizetni a háziorvosnak,sőt ha 5 éven aluli gyereked van neked is ingyen jár.A gyereknek is ingyen jár.
2009. dec. 5. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Ucsó, köszi, de ez nem így van!!! 12 hónapos korig a babával egy háztartástban együtt élőknek ingyenes, ha betöltötte az 1 évet, akkor már fizetős! Közben voltam, kellett fizetni, na ennyi.
2009. dec. 11. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!