Érdemes beoltatnom magamat h1n1 ellen?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy mit tegyek!Félek,hogy elkapom,mivel nap mint nap nagyon sok emberrel vagyok egy helyen!!!És sokan már belázasodtak,meg minden......!2009. dec. 3. 18:48
1/5 anonim válasza:
hát én elkaptam, ha nem akarod te is oltasd be
2/5 anonim válasza:
Ne adasd be! Több kárt okozol magadnak, mintha elkapnád!
3/5 anonim válasza:
18:55-ös, neked bizonyitottan az volt(van)?
4/5 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy egyre erőteljesebb lesz a járvány. Nagyon súlyos esetekről is hallhatunk nap mint nap. Véleményem szerint, aki nem akar megfertőződni, az oltassa be magát. A védőoltás az egyetlen megoldás arra, hogy a súlyos, szövődményekkel járó influenzát elkerülhessük.
Se rábeszélni, se lebeszélni ne hagyd magad, gondold át, olvass utána, hallgasd meg olyan emberek véleményét, akikben bízol és dönts legjobb belátásod szerint.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2009. dec. 7. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!