Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Érdemes beoltatnom magamat...

Érdemes beoltatnom magamat h1n1 ellen?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy mit tegyek!Félek,hogy elkapom,mivel nap mint nap nagyon sok emberrel vagyok egy helyen!!!És sokan már belázasodtak,meg minden......!
2009. dec. 3. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
hát én elkaptam, ha nem akarod te is oltasd be
2009. dec. 3. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne adasd be! Több kárt okozol magadnak, mintha elkapnád!
2009. dec. 3. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
18:55-ös, neked bizonyitottan az volt(van)?
2009. dec. 3. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon úgy tűnik, hogy egyre erőteljesebb lesz a járvány. Nagyon súlyos esetekről is hallhatunk nap mint nap. Véleményem szerint, aki nem akar megfertőződni, az oltassa be magát. A védőoltás az egyetlen megoldás arra, hogy a súlyos, szövődményekkel járó influenzát elkerülhessük.

Se rábeszélni, se lebeszélni ne hagyd magad, gondold át, olvass utána, hallgasd meg olyan emberek véleményét, akikben bízol és dönts legjobb belátásod szerint.

2009. dec. 3. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2009. dec. 7. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!