Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek? (ha lehet ne...

Mit tegyek? (ha lehet ne gyógyszert ajánlatok, mondjuk teát, köszi)

Figyelt kérdés
rettentően fáj (lüktet--_--_--_--_/így/) a fejem napok óta,hányingerem van kb. egy hete minden reggel,úgy ébredtem h fáj a torkom és nagyon hasmenésem van,meg sokat tüssssszögök is....mit tegyek...ááááá
2009. dec. 3. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Fordulj orvoshoz. Nem hiszem, hogy influenza idején vicces ezekkel a tünetekkel otthon maradnod. Miért nem mész orvoshoz? Terjeszd csak, ez az...
2009. dec. 3. 14:26
 2/7 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál és azt mondta h csak pihennem kell( kb. 5 napja voltam nála) de semmi
2009. dec. 3. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj vissza, hogy rosszabbul vagy. Ha szükséges, kérj laborvizsgálatot.
2009. dec. 3. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

tudod, a h1n1es kismamát is az orvos ígyküldte haza h csak pihenjen...aztán látod milett vele....meghalt :S

énsem vagyok az orvoshoz járás híve, de most lehet inkább visszamennék. emellett szedjél sok c-vitamint, ígyál nagyonsok teát, a hagymatea a legjobb, bár azt te most ne idd, ha hányingered van, mert ettől csak befogsz hányni. a hagymatea megfázásra nagyon jó. szopogassál vmi torokfertőtlenítő tablettát, és diétázz, és egyél sok gyümölcsöt.

2009. dec. 3. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha még lázad is lenne akkor H1N1 gyanús...

Ha nincs lázad, akkor a legvalószínűbb a bakteriális fertőzés+migrén v. egyéb fejfájás kombináció + egy másik féle baci/vírus, mely a tápcsatornát fertőzi vagy egyszerűen olyat ettél.

Nem szokott nagyon gyakran bél és/vagy légúti fertőzésed lenni?

2009. dec. 3. 16:30
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat!!!csak hőemelkedésem volt(37.6),de kértem időpontot a dokihoz....mégegyszer köszi
2009. dec. 3. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:
ja és utolsó:nem
2009. dec. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!