Milyen vizsgálatot végeznek, ha véres a székletem, azaz aranyerem (? ) van? És hova kell ezzel menni?
Már nem is tudom mióta, talán van már fél, vagy 1 éve is, hogy minden ürítésnél van (friss) vér a székletemben, és előbb olvastam itt, hogy volt akinek egy ismerőse 2 évig nem ment el ilyen problémával orvoshoz, és kiderült, hogy daganat volt, (de helyre jött) ezért gondoltam nekem is orvoshoz kéne fordulnom, csak azt hittem majd elmúlik az aranyerem.
Csak attól tartok mit csinálnak ott? Még nem tud itthon senki róla. Gáz ha anyámmal megyek ezzel orvoshoz?
18F
Proktológus
Nem kellene ezzel tovább várni.Menj el dokihoz.Kapni fogsz kúpot meg krémet.
Szedhetsz Detralex tablettát.Helyre kell majd hozni a székrekedésedet....
Nekem most lesz aranyér műtétem egy hét múlva.Kezelve voltam tavaly május óta de nem múlt el.Szóval....irány a doki,mehetsz anyuddal is meg nélküle is.Gondolom nem akerod,hogy bent legyen mikor a doki a hátsódban túrkál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!