Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy/miért éri meg a TVnek...

Hogy/miért éri meg a TVnek riogatni az embereket a H1N1-el? Hogy származik ettől bevételük? Mi van ha tényleg jószándékúan mondják be minden este a hirekbe a rémtörténeteket? A nézettség hogy növeli a bevételüket?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 09:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én nem sajnálom azt a 200-300 Ft hasznot, mivel az eü-s dolgozók pluszmunkáját, valamint a szállítást is ki kell fizetnie az államnak.Valamint egyre bővítik azoknak a körét, akik ingyen kaphatják...

Akik sajnálják ezt a kis összeget, biztosan régen kellett kórházban feküdniük.Én pár héten belül szülök, és még a WC papírt is nekem kell bevinni.Tudok olyan kismamáról, akivel hazavitették a véres lepedőt kimosni, mert nem volt mosópora a kórháznak.Szomorú, hogy ilyen helyzetben is sajnáljátok a hasznot a magyar egészségügytől.Kerülhettek még ti is kórházba...

2009. dec. 2. 18:41
 12/22 anonim ***** válasza:
úgyláccik tesem érted a lényeget. és csukott szemmel és füllel élsz ebben az országban. kár h nővér vagy....én sem sajnálnám azt a 200-300 ft-ot ha az télleg az egészségügybe menne. de ezaz ország nem erről híres sajnos, h a pénzt oda adja, ahol szükség van rá. erről eddig nemhallottál? hány éve élsz te itt????
2009. dec. 3. 00:21
 13/22 anonim ***** válasza:
bocs, nermjól olvastam,m nemvagy nővér. de h te nagyon nemlátsz tisztán, az tény. isteneeeeem, hogy lehetnek még ilyen emberek???? akik bedőlnek annak h a plusz pénz az egészségügybe megy???? és egyáltalán. te tudsz olvasni?????? hol írtam én olyat h sajnálom a pénzt az egészségügytől, azt írtam, hogy én nemfogok a sok ..... politikusnak a zsebébe adni azt a 200-300 ft-ot, mert hogy AZAZ Ő ZSEBÜKBE MEGY ÉS NEM AZ EGÉSZSÉGÜGYBE, CSAK AZ ILYEN ANÍVAK MINT TE, MÉG AZTHISZIK H AZ ÁLLAM MAJD TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGÜGYET. HOLÉLSZTE??????
2009. dec. 3. 00:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Magyarországon élek, és dolgozom.Nem vagyok szoci sem.Egyszerűen úgy gondolom, hogy az emberek már alapból mindenről és mindenkiről csak a rosszat feltételezik.Sztem a politikusok nem innen viszik a pénzt, ez tuti.EU. pályázatok stb., és ha abból a 200Ft-ból csak 50Ft marad az egészségügynek már megérte.Én beoltattam magam.Került Oft-ba, férjemnek úgyszintén.Család nem oltatott, elkapták, 3* voltak gyógyszertárban, 3*7500Ft (szopogatós+lázcsillapító+homeós bogyó+doki által felírt gyógyszer+vitaminok).Na ezeken van csak a haszon (a doki által felírt kivételével), ami tuti hogy nem az államnak megy.Kár hogy egy egészségügyi fontos kérdésből is politikai kérdést csináltak.Kíváncsi vagyok, ha Vikiék lennének hatalmon, mekkora lenne az oltottsági arány. Akkor nem lenne gond hogy az a csoró állam 200 Ft-ot rátesz egy oltóanyagra, mi? Még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok egyik párt pártján sem.
2009. dec. 3. 05:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Még csak annyit, hogy kár volt veled leállni vitázni, amikor még helyesen írni sem tudsz, és nagybetűvel üvöltözöl.A beoltottak nagy része értelmiségi.Eddig nem láttam az okát, de most már értem.

Nyugodtan lepontozhattok, de kérlek benneteket, hogy csak megalapozott tények alapján riasszatok el bárkit is az oltástól,mert a felelősség közvetve a tiétek lesz.

2009. dec. 3. 05:40
 16/22 anonim ***** válasza:

jaj, anyám...vártam már h mikor jön megint a helyesírás...:D ez azoknak a fegyvere akik bele akarnak kötni valamibe, de nemtudnak mibe. tudod, borzasztó látni az ilyen felnőtteket, mint te, akik ennyire naívak (egészségügy, politika, pénz), ésmég ki is jelented h nemvagy pártelkötelezett sem. gondolom azért 20on felül vagy már. ennyi évesen már lehetne önálló véleményed magyarország politikai életéről, és szavazni is járhatnál.

persze nem muszáj se szocra, se vikire szavazni.

fura amúgy, mert nekem az a tapasztalatom, h az értelmiségiek ponthogy NEM oltattak, ezt támasztja alá a környezetem is, és teis pont ezt erősíted meg, mivel te oltattál, de az értelmiségtől messzinek tűnsz.

ui: szeretnéd h leírjam mégegyszer mind a 2 levelemet "helyesírási hibák nélkül"?

2009. dec. 3. 12:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem szeretném. Zárjuk le a vitát, te nem oltattál, én igen, de szerintem egyikünk se beszéljen rá másokat a saját álláspontjára.Nem vagyunk orvosok, gyógyszerészek.

De a véleményem akkor is fenntartom: ez nem pénz, vagy politika kérdése, hanem színtisztán egészségügyi, és ezen az alapon is kell dönteni.Ha az állam nyerészkedik rajta, de én 38 hetes kismamaként nem kerülök intenzívre, akkor ki nyert többet? Jó egészéget és kívánom hogy influenza mentesen átvészeld a telet.

2009. dec. 3. 13:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Még csak annyit, hogyha te olyan fene nagy értelmiségi vagy, akkor nem írogatnál ide felelőtlenül, és riogatnál embereket, tele helyesírási hibával.

3 diplomás kismama (közülük egy közgazdasági)

2009. dec. 3. 13:17
 19/22 anonim ***** válasza:

ha 3 diplomás lennél, nemlennél ennyire tudatlan. 1et még elhiszek neked. 1 még nekemis van, jövőre lesz meg a második. a szüleim mind-mind értelmiségiek.

és még vmi....ha kicsit jobban átlátnád a dolgot, leesne h amit én írtam az nem riogatás volt, hanem max kifigurázás, ugyanis a tököm televan már ezzel a h1n1-el. én senkit semmire nem beszélek rá, mindenki úgy dönt ahogy akar. nem mellesleg az értelmesebb fajtája nem neten fog információkat gyűjteni egy ilyen kérdésben. aki meg igen, az magára vessen. Jaj, bocsi, elfelejtettem Neked helyesen írni. De akkor most azon leszek. Csak hogy ne tudj mibe belekötni, mert úgy látom ez a helyesírás lett a mániád. Csak nem nyelvtan tanári diplomával is rendelkezel? Gondolom igen. A harmadik pedig az orvosi, ugye? :D Hm, na jó. Azt leszámítva, hogy naiv vagy, és kicsit nehéz a felfogásod, meg úgy tűnsz mint aki nem is ebben az országban él.....fhú, tudom már. :D Leesett. Te biztosan az oltástól lettél ilyen. :D Hogy nem esik le, hogy a kormány nem veled van, hanem ellened, a pénzed 3/4-ét lenyúlja, és az a kis plusz pénz innen-onnan se az ország javára van fordítva. Te hallottál már a magyar egészségügy helyzetéről? Tudod egyáltalán, hogy milyen szar helyzetben van? És ezek után azt vallod, hogy szerinted az állam nem vonja meg tőlük a pénzt? És, hogy segíti? Na ja. Te mit olvasol? Blikket? Meg Nők Lapját? Olvasol egyáltalán valamit? Na jó, az igazság az, hogy nem erre akartam kilyukadni, hanem arra, hogy leszámítva ezeket a dolgokat, én azért kívánom Neked, hogy egészséges kisbabának adj életet, és legyen boldog életetek. És kicsit tájékozódj Magyarország helyzetéről. Még időben, mert különben nagyot fogsz csalódni.

2009. dec. 3. 13:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Jézusom, előjöttek a komplexusok.....
2009. dec. 3. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!