Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A tegnap h1n1 ben meghalt...

A tegnap h1n1 ben meghalt kismamáról információkat szeretnék. Ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 08:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
dehogy kelteném. csak előbb szeretnék megnyugodni. de föl fogom hívni. igazad van, de valószínű még sokan félnének ilyen helyzetben
2009. dec. 2. 09:18
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Kiderült, hogy Ő volt-e? Bárki is volt, borzasztóan sajnálom és együttérzésem a családnak.
2009. dec. 2. 09:26
 13/27 A kérdező kommentje:

még mindig csak annyit tudok, hogy 26 éves, 6 hónapos terhes. ez pont ráillik.

bp-i? mert ha nem akkor fellélegezhetek. bár a szomszéd azt írta, hogy nem fűtöttek rendesen, vagy valami ilyesmi. ha ez igaz, akkor nem ő az, mert ők távfűtéses lakásban laknak

2009. dec. 2. 09:29
 14/27 anonim ***** válasza:
Hívd fel a mobilját számkijelzés nélkül.... gondolom, a hangját megismered.
2009. dec. 2. 09:38
 15/27 A kérdező kommentje:
jaj. nemár! azért nem fogok ilyen hátulról sunnyogós dolgokhoz folyamodni. ha itt nem derül ki semmi, természetesen felhívom. és nyilván kicsi rá az esély, hogy ő legyen az. csak az ember akaratlanul is a legrosszabbra gondol
2009. dec. 2. 09:40
 16/27 anonim ***** válasza:
ma azt olvastam, hogy 21 éves volt.... itt a cikk: [link]
2009. dec. 2. 11:25
 17/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. most már totál bizonytalan vagyok: van ahol 24, 21, 26. melyik az igazi? nem tudjuk
2009. dec. 2. 12:47
 18/27 anonim ***** válasza:

ebből is láccik h mennyire ködösít mindenki a h1n1-el kapcsolatban. és így várják el tőlünk, h megbízzunk bennünk?

én azt hallottam h 26 éves volt, ennyi

2009. dec. 2. 14:08
 19/27 anonim ***** válasza:
21 éves volt és nagyon sajnálom szegényt!
2009. dec. 2. 16:34
 20/27 anonim válasza:

Ez a kérdés pedig egy kamu.........

Ha nekem van egy barátnőm, akkor felhívom!!!!

Elmondod neki, hogy érdekel, hogy érzi magát, milyen a terhessége stb.

Egyébként igaza van az egyik válaszolónak, hogy szép barátság lehet, ha nem mered megkeresni.

Tudod, hogy az országban hány 21 éves lány él éppen 6 hónapos terhesen? Nem csak egy, és ez tuti.

Azzal mire jutsz, hogy a háta mögött beszél itt ki mindenki egy családot, aki most veszítette el két tagját?

2009. dec. 2. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!