Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A h1n1-be eddig több, mint...

A h1n1-be eddig több, mint tízen haltak bele, de a hagyományos influenzába, illetve a szövődményeibe mennyien szoktak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a hagyományos influenza szövődményeibe is belehalnak elég sokan. Csak az már nem sajtószenzáció!
2009. dec. 1. 18:40
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Az a 10 egyáltalán nem bizonyított... Mindnek volt valami más baja is. A sima influenzába úgy tudom 0,1% hal bele.

Én inkább azt kérdezném, hogy hányan haltak már bele a védőoltásba? Mert ennyi erővel, ahogy ráfogják ennek a 10 embernek a halálát a H1N1-re, mindenki halálát, aki az oltás beadása után halt meg, rá lehetne fogni az oltásra.

2009. dec. 1. 18:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományosba is halnak bele legalább annyian..csak az most nem téma. Sima tüdőgyulladásba sokkal többen..szintén nem téma. Most ez a "divat", és amíg le nem cseng,ezt fogjuk hallani.
2009. dec. 1. 18:48
 4/15 anonim ***** válasza:
42%

16-an haltak már bele a H1N1-be vagy valamilyen szövődményébe. 22-en jelenleg is intenzív osztályon vannak ezokból. Szerintem ezek nagyon magas számok.

Kedves előző! Hányan haltak meg az oltást követően? Mert pl. nekem még csak mellékhatása sem volt.

/le lehet pontozni/

2009. dec. 1. 18:49
 5/15 anonim ***** válasza:
bocs, nem előző, hanem 18:43-as...
2009. dec. 1. 18:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

18:49

Nem úgy gondolta szerintem Én értem mire céloz. Akik eddig meghaltak a H1N1-től,egyik sem bizonyított,hogy kizárólag a vírustól halt meg(mivel mindegyiknek volt valami súlyos alapbetegsége). Az oltás után is haltak meg mondjuk valami teljesen mástól, és akkor ennyi erővel azt meg ráfoghatnák az oltásra is..de ezt nem teszik. Én egyébként csak annyit hallottam, hogy egy nő lebénult az oltástól..de lehet az sem az oltástól volt, hanem teljesen mástól, csak arra is ráfogták az oltást. Szerintem így gondolta, és valahogy én is így gondolom.

2009. dec. 1. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
A mai híradások arról szóltak, hogy egy teljesen egészséges 24 éves fiatalember is meghalt. És nem ő volt az egyetlen egészséges, aki belehalt ebbe a sz@rba :-(
2009. dec. 1. 18:57
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
Na de ha azt hallod, h aki meghalt, annak volt krónikus betegsége is, akkor megnyugszol. De kérdem én: Magyarországon hány olyan ember van, aki tök egészséges, nincs magasvérnyomása, cukorbetegsége, nem dohányzik, stb? Mert ezek mind krónikus betegségnek számítanak! Kb. akkor marad a népesség 20%-a.
2009. dec. 1. 19:00
 9/15 anonim ***** válasza:
18:55-ös: Úgy gondoltam, ahogy írod.
2009. dec. 1. 19:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
19:00-ás: Nem attól nyugszok meg. Hanem attól, hogy akik meghaltak, azoknak nem a dohányzás volt a "betegségük", hanem mondjuk rák.
2009. dec. 1. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!