Ettől lehetek AIDS-es?
Figyelt kérdés
Megfogtam egy jó 2-3 másodperce egy idős úrnak a péniszét, de félek hogy maradhatott rajta valamennyi ondó, és hogyha netán hordozott magában HIV vírust, akkor ellehet-e kapni úgy ha véletlen a számba átkerül. Nem lett a számba élvezve, csak mi van akkor, ha a farkáról átkerült a kezemre, a kezemről pedig a számba. Köszönöm előre is a válaszokat.#adis-es
2014. jan. 13. 18:30
11/17 A kérdező kommentje:
kommentekben leírtak után sem kizárt?
2014. jan. 13. 19:17
12/17 anonim válasza:
Ha teljesen ki akarod zárni azt egy teszttel majd megtudhatod. Szerinted mi honnan tudhatnánk?
13/17 anonim válasza:
Száraz ondóval nem terjed, és hámsérülés is kell az átadáshoz. Ha teljesen ép volt a kezeden a bőr, és semmi nedvesbe nem nyúltál akkor semmi esélye.
Amúgy sem igazán az idősek betegsége.
Ha eüben dolgozol, használj gumikesztyűt!
14/17 anonim válasza:
Szia
Hív fertőzött biztos nem lettél!
De más egyébb nemibetegségek is vannak amik veszélyesebb mint a hív.
Sypilis,hpv......amitket STD centrumba ill Bőr és nemibeteg gondozóban vizsgálnak ugy hogy el lehet gondolkodni...
15/17 anonim válasza:
13 as
igazad van hogynem az idősek betegsége mert a doktor megmondta
azért nem szűrik kötelező jeleggel a korházakban mert oda csak idősek járnak legtöbben és a fiatalok körében terjed jobban,
De én tapasztaltam hogy azért jócskán vannak 50 év felettiek is.
16/17 anonim válasza:
Papákra buksz te szajha!Nem kapsz korodnak megfelelő péniszt?Kiverted lenyaltad mi te...
17/17 anonim válasza:
magyarul lepipáztad az öreget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!