Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Létezik, hogy vérhólyag van a...

Létezik, hogy vérhólyag van a nemi szervemen?

Figyelt kérdés
A nemi szervem és a combom közötti hajlatban van, vagyis inkább a szeméremajkamon. Nem is tudom mi lehet ez, de kicsit lilás színű, ha hozzányúlok nem fáj csak ha erősebben megnyomom. Kb. 1 cm és kidudorodik, ha jobban megtapogatom akkor érzem, hogy alatta csomós. Orvos nem jöhet szóba különböző okok miatt. A kérdésem az lenne, hogy elmúlik magától vagy mindenféleképpen kell vele tenni valamit?
2014. jan. 11. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ikervaginának nevezik az ilyet. Sajnos csak orvos segíthet rajta, de az ugye kizárt...
2014. jan. 11. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Mióta van ott? Hülyén hangzik, de nem lehet, hogy egyszerűen pattanás? Tél van, sok réteg ruha alatt megizzadsz, befülledsz (főleg ha nem pamutbugyi van rajtad), előfordulhat.
2014. jan. 11. 21:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Első! Kifejtenéd, hogy mit jelent az az ikervagina? Kezdek kicsit megijedni!:O
2014. jan. 11. 21:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Második! 1-2 hete talán, nem tudom pontosan, de kétlem, hogy pattanás lenne..
2014. jan. 11. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Mivel, hogy ezt így nem lehet megmondani, hogy mi, először is ne nyomogasd , mert nagyobb lesz.

Írtad csomót érzel alatt: vérhólyag alatt nincs csomó, mivel az úgy jön létre, hogy a hámszövet rétegei mechanikus hatásra szétválnak és bevérzés jön létre az így képződött résbe.

Ha csomó van alatta akkor vagy valami ciszta, esetleg szőrbenövés begyulladt és bevérzett vagy valamilyen értágulat.

Ezt mivel nem tudjuk mi nem is tudjuk megmondani, hogy magától el múlik-e. Ezt az idő fogja eldönteni , ha különböző okok miatt nem jöhet szóba orvosi vizsgálat, amely során egy szakavatott talán rögtön meg is mondaná.

Viszont, ha változik: nő, fájdalmasabb lesz, változik a színe esetleg elindul belőle egy piros csík / ami már az esetlegesen fenálló gyulladás terjedését jelenti a nyirokutakon/ mégis csak orvos kellene fordulni.

.

2014. jan. 11. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Szőrbenövéstől lehet ilyen? Szőrtelenítek lent, úgyhogy remélem, hogy csak ez lesz! Ha esetleg nem javulna milyen orvoshoz forduljak? És meddig várjak az orvosig? hátha megoldódik magától..Egyébként Köszönöm az eddigieket!:)
2014. jan. 11. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, mi volt végül a probléma? Elmúlt magától vagy fel kellett végül keresni az orvost?
2015. máj. 4. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Énis kíváncsi vagyok mi lett kérdező.Mert nekem is előjött ilyen pont ott ahol neked.Nekem először ilyen pattanás szerű volt,kinyomtam.Kijött az a fehér cucc és most ilyen lilás hólyagocska van ott.Én is szőrtelenítek.Szerintem attól lehet.Remélem elmúlik hamar mert nagyon undi.:-/
2015. júl. 1. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!