Segítsen valakiii! :SS vérhólyag a fülemen. Mit tegyek? :S:S
Figyelt kérdés
Vérhólyag lett a füllyukamon(hátul, kb 2-3 hónapja lőtték ki...és olyan 2 hete kicseréltem másik fülbevalóra, ami talpas, mert szorította a belőtt fülbevaló.
Nem tudom ilyenkor mi a teendő, légyszi segítsetek :S:S:S
És most hol olyan, mintha vizes állagú lötty jönne belőle magától, hol vér...(fülpiszkával felitatom)
2013. okt. 18. 18:29
1/2 anonim válasza:
fertőtlenítsd le alkohollal, és olyan fülbevalót tegyél bele, ami nem irritálja (pl orvosi fém) és azt is fertőtlenítve
2/2 anonim válasza:
Nem kellett volna kivenni a fulbevalor! Mert amit belonek az orvosi fem es az gyogyitja be a fuledet nekem 2 honapig volt benne az orvosi fem pedig aztmondtak 2 het mulva kivehetem.. Francokat kivettem esugyanez volt ! 1-2 napig ne rakd vissza fertotlenitsd le betadinnal :/ aztan rakd vissza az orvosi femet es 2-3 naponta forgasd a fulbevalot a fuledben hogy ne ragadjon bele a fulbevalo! H'/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!