Canesten Kombit hogyan kell használni?
Sziasztok!
A barátnőmnek hüvelygombája van, és Canesten Hüvelytablettát használ, és valószinüleg én is elkaptam, és hordozom,a visszafertőzés veszélye miatt, én is kenem a hozzátartozó Canesten krémmel, a kérdésem pedig az, h a krémmel meddig kell kennem magam? és naponta elég egyszer, vagy többször kell?
a Válaszaitokat előre is köszönöm!
Oké, köszönöm a válaszokat, kibírjuk, amugy én a pasi vagyok, és igen, elkaptam! és a tünetek szintén jelentkeznek rajtam, a gyógyszert ma fogjuk elkezdeni.
amugy a latex-ot szerintem a hatóanyagánál fogja károsítja, ezért gyengül a gumi.bár én sem vagyok orvos...
kenegetem a ..., ő is meg nyomkodja magának ezt a tablettát, aztán meglátjuk mi lesz, ha nem lesz semmi változás elmegyünk megin nőgyógyászatra, amugy már voltunk, megvizsgálta lányt, és ő mondta h ez ez a fertőzés, és hogy erre ezt kell használni.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!