Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van a számban a torkomnál egy...

Van a számban a torkomnál egy fehér kis folt, és ha nyelek fáj. Mi ez?

Figyelt kérdés
Nem afta, az biztos, és nem is nagy, kb. mint egy kisebb fajta gombostű feje... Reggel is éreztem már, hogy fáj amikor nyelek, de most estére lett ott egy ilyen fehér izé. Nem vagyok rosszul meg semmi, de kellemetlen.
2014. jan. 8. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint már nézted tükörrel ?! Ha a torkon a garatot érted, akkor nem lehet a kis fehér göb genny, ami a mandulán jelent meg ??
2014. jan. 8. 20:02
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem akar elmúlni menj orvoshoz. De lehet hogy a gégecsapodat nézegetted, mert annak is fehéres színe van. Lehet hogy torokgyuszi, és azért fáj ha nyelsz. minden esetre ha rosszabb irány orvos! ;)
2014. jan. 8. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem tükörrel. Mandulagyulladásom még sosem volt! Nem túl szép látvány ha felrakok egy képet ide a szám belsejéről, de max. priviben megmutatom.
2014. jan. 8. 20:38
 4/4 anonim válasza:
Karácsony környéke után az uvulám mellett jobbra egy kis fehér foltot vettem észre. Vasárnap óta torokgyulladásom van. (Elég kemény, az orvos szerint is.)
2014. jan. 8. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!